Luytink, dé schade expert van Noord-Nederland!

Met 100 jaar ervaring is Luytink het vertrouwde adres voor reparatie van brommers en scooters.

Van pech langs de weg wordt niemand blij. Luytink Tweewielers kan je brommer of scooter gelukkig binnen de kortste keren weer rijklaar maken. We zijn namelijk niet alleen de grootste brommer en scooter dealer van Noord-Nederland, maar ook hebben we ruim 100 jaar ervaring met reparatie en herstel van alle bekende merken. Hierdoor zijn we in staat schade aan brommer(s) en schade aan scooter(s) snel en vakbekwaam te herstellen.

Direct contact met een professionele reparateur!

Heb je dus een schade expert nodig, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor kleine schade is het natuurlijk altijd mogelijk langs te komen bij onze vestiging in Groningen, maar neem voor spoedhulp ook gerust telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

De meest ervaren schade expert van Noord-Nederland

Luytink Tweewielers is al een eeuw lang een begrip op het gebied van fietsen, brommers en scooters. Juist doordat we jarenlange ervaring hebben met reparatie van schade aan scooter(s) en schade aan brommer(s), zijn we bijna altijd in staat je binnen twee dagen weer de weg op te helpen. Dit komt ook omdat we de meeste onderdelen op voorraad hebben of deze snel kunnen bestellen. Ben je dus op zoek naar betrouwbare en snelle reparateurs, dan staan we bij Luytink voor je klaar.

Schade aan scooter(s) en schade aan brommer(s)

Er zijn talloze situaties waar je niet om reparatie door een expert heen kunt. Het meest voor de hand ligt natuurlijk schade aan brommer(s) of schade aan scooter(s) ten gevolge van een ongeval. Hierbij moet vaak de carrosserie worden vervangen en soms ook onderdelen zoals de voorvork. Daarnaast is er schade aan kleinere onderdelen zoals de remmen, de verlichting, schokdempers of kabels welke tijdens het gebruik van het voertuig kan optreden. Ook hier kan de hulp van een schade expert van pas komen.