Onderhoudsbeurt

Luytink in Groningen is hét adres om je scooter of brommer grondig te laten nakijken!

Iedereen die scooter of brommer rijdt weet dat regelmatig onderhoud noodzakelijk is. Doe je dit niet, dan loop je de kans met pech langs de weg te komen te staan. Ook verlengt regelmatig nakijken de levensduur van het voertuig. Voor onderhoud wordt doorgaans geen onderscheid gemaakt tussen een kleine beurt en een grote beurt. Bij Luytink vinden we dat als het voertuig gecheckt wordt we dat gelijk goed doen, niet half.


Onderhoudsbeurt scooter en onderhoudsbeurt brommers

Bij een onderhoudsbeurt bij scooters of een onderhoudsbeurt bij brommers wordt gekeken naar onderdelen die kans lopen defect te raken. Denk dan aan het controleren van de verlichting, het schoonmaken of vervangen van de luchtfilter, controle van de bandenspanning en het vervangen van de bougie. Olie verversen en het testen van de remmen zijn ook vaak onderdeel van een onderhoudsbeurt.  Door de meeste fabrikanten wordt aangeraden om de paar duizend kilometer een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren.

 

Een onderhoudsbeurt bij scooter of een onderhoudsbeurt bij brommers is voor de meeste merken om de drieduizend of meer gereden kilometers noodzakelijk. Bij een  onderhoudsbeurt  wordt ook gekeken naar bijvoorbeeld de balhoofdspeling, de v-snaar en de kickstarter. In het geval van een 4-takt komt daar nog het stellen van de kleppen bij. Tegenwoordig dient de scooter zelfs een update te krijgen aan de computer. Een grote beurt bij scooters en een grote beurt bij brommers wordt erg grondig uitgevoerd.

Vragen? Neem dan contact op!

Wil je weten wat de kosten zijn voor een beurt bij scooter of een beurt bij brommers? Of weet je niet zeker wanneer een beurt bij scooters of een beurt bij brommers noodzakelijk is? Neem dan contact op over de mogelijkheden die we bij Luytink bieden.

Maak een afspraak