Sym GTS 125K ABS S&S E4

  • Uitvoering:125 cc
  • Tankinhoud:12 liter
  • Gewicht:169 kg
  • Transmissie:Automaat

De SYM GTS125i is een frisse verschijning. Grote verlichtingsunits, scherpe lijnen en veel opbergruimte. Bij de GTS125i is overal over nagedacht tot in de kleinste detail. De bestuurder kan met de GTS125i vele kanten op en zo is deze motorscooter geschikt voor in en buiten de stad. 

Specificaties
De SYM GTS125i heeft een comfortabele zit en dat geldt ook voor de passagiers. Er is genoeg opbergruimte aanwezig onder het zadel van deze motorscooter. Genoeg ruimte om een helm op te bergen en nog veel meer. De GTS125i heeft een overzichtelijk dashboard met twee grote en twee kleine tellers die gedeeltelijk in elkaar overlopen. Daarnaast beschikt deze motorscooter over een start-stop systeem waarbij de motor afslaat bijvoorbeeld bij het stoplicht. Goed voor het milieu en jouw portemonnee. 

Ben je op zoek naar een echte allrounder die geschikt is voor alle wegtypen? Dan is de SYM GTS125i echt iets voor jou! Door zijn verfijnde ontwerp en specifieke eigenschappen ben je verzekerd van een echte kwaliteit motorscooter. De GTS125i is leverbaar in Matt black en White . 

Ook verkrijgbaar in 300 cc voor €6198,-

Prijs is inclusief kenteken- en rijklaarmaakkosten en leges.

Schade?

Luytink is erkend schade expert en het vertrouwde adres voor reparatie.

lees meer...

Onderhoudsbeurt

Regelmatig onderhoud aan je scooter of brommer verlengt de levensduur van het voertuig

Bovag garantie

Bij ons heeft u alle voordelen van de Bovag garantie op gebruikte scooters en brommers!

Verzekering

Iedere scooter of brommer is verplicht minimaal een WA verzekering af te sluiten