Piaggio Beverly

  • Uitvoering:300 cc
  • Tankinhoud:13 l.
  • Gewicht:177 kg
  • Transmissie:Automaat

De nieuwe euro-5 Beverly voor 2021. De Beverly HPE 300 cc.

Piaggio claimt voor de 300 cc variant een vermogenswinst van 23%. Met een piekvermogen van 23,8 Pk bij 8.000 toeren per minuut. Het maximale koppel is toegenomen met 15% en komt nu uit op 26 Nm bij 6.250 toeren per minuut.

Aan de voor- en achterzijde is de Beverly voorzien van Showa vering en demping. De velgen zijn aan de voorzijde 16 en aan de achterzijde 14 inch. Verder komt de Beverly met keyless go, waardoor er gestart kan worden zonder de sleutel in het contact te steken. Pluspunt is dat ook het opbergvak onder het zadel en de benzinetank te openen zijn met de sleutel in de zak. Dit zien we ook regelmatig anders.

Naast dit is ook het design volledig vernieuwd. Zo is de Beverly nu standaard voorzien van LED-verlichting rondom inclusief dagrij-verlichting. Daarnaast is er wat meer afgestand genomen van de ronde vormen van het vorige ontwerp. Waarmee Piaggio als doel heeft een wat meer sportiever en gespierder uiterlijk neer te zetten. Voor het nieuwe ontwerp zijn voorkant, zijkant en achterzijde vernieuwd. Waarbij de achterzijde ranker vormgegeven is, hiervoor is ook de nummerplaathouder verplaatst van onder het passagierszadel naar vlak boven het achterwiel.


Het sportieve design zou met name terug moeten komen in de Beverly S. Dit komt met name door de matgrijze laksoorten die gekozen kunnen worden en het zwarte zadel en grijze velgen.

Kleuren: Voor de reguliere Beverly zijn dit; Bianco Luna, Blu Oxigen en Grigio Cloud, de laatste twee zijn nieuw voor 2021.

De Beverly S is leverbaar in de kleuren; Argento Cometa, Nero Tempesta en Arancio Sunset en is de prijs: €6399,-

 

Prijs is inclusief kenteken- en rijklaarmaakkosten en leges.

Schade?

Luytink is erkend schade expert en het vertrouwde adres voor reparatie.

lees meer...

Onderhoudsbeurt

Regelmatig onderhoud aan je scooter of brommer verlengt de levensduur van het voertuig

Bovag garantie

Bij ons heeft u alle voordelen van de Bovag garantie op gebruikte scooters en brommers!

Verzekering

Iedere scooter of brommer is verplicht minimaal een WA verzekering af te sluiten