De Vespa 946

Luytink in Groningen is exclusief dealer in het Noorden
van de nieuwste, meest gestylede Vespa ooit!

Wow! Dat is wellicht de eerste gedachten bij het zien van de nieuwe Vespa 946. Het gevoel dat de Vespa 946 oproept is een mix van retro style maar ook futuristische trekjes. Het is een eye-catcher. Menig hoofd zal omdraaien als jij op je Vespa 946 voorbij scheurt. Voorzien van de allernieuwste- en uiteraard, zoals het Vespa betaamt, voorzien van de allerbeste technologie├źn.

Dit model is baanbrekend qua gebruikt materiaal, want de constructie bestaat uit aluminium en staal. Dit draagt uiteraard bij aan de uitstraling van deze scooter. Onwijs trendy en verkrijgbaar in limited edition. Het model is verkrijgbaar in chique blauw of -wit. In het noorden van het land vindt je deze exclusieve scooter bij Luytink.

Digitale km teller

Back from the future

Briljante vormgeving

Ecological by evolution

Vespa 946 de eye-catcher!

De Vespa 946 geeft je de vrijheid om overal naartoe te gaan. Je allerbeste maatje dat ervoor zorgt dat je op je bestemming komt. Het is niet alleen pracht en praal met deze Vespa, technologisch zit deze scooter ook goed in elkaar. Dusdanig goed dat het brandstofverbruik zeer laag is. De scooter is volledig digitaal.

 

Met de Vespa 946 veilig de weg op

Deze Vespa is bijzonder veilig en betrouwbaar. De Vespa 946 heeft ABS remmen en ASR tractie controle, die ervoor zorgen dat je veilig aan het verkeer deelneemt en dat je Vespa goed op de weg ligt.

Nieuwsgierig?

Begrijpelijk. Bel direct met 050-3125080.