Peugeot Metropolis

Wij zijn exclusief dealer van de Nieuwe Peugeot Metropolis!

Je met het grootste gemak door zowel de nauwe straatjes van de stad als over de drukke snelwegen kunnen voortbewegen, de Peugeot Metropolis maakt het mogelijk! Dit revolutionaire concept, ontwikkelt in Europa, brengt het beste van twee werelden bij elkaar en is auto en motor tegelijk. Eindelijk is daar een voertuig dat de flexibiliteit brengt waar onze hedendaagse samenleving om vraagt.

Bel met 050-3125080 voor een afspraak of meer informatie

Top snelheid van 150 km/h

Stoer en Robuust uiterlijk

De Peugeot Metropolis: flexibiliteit!

Wuivend langs de files, probleemloos inparkeren en moeiteloos manoeuvreren langs alle verkeersobstakels in de stad: met de Metropolis kan het allemaal. En, zonder motorrijbewijs, het autorijbewijs (mits behaald voor 19-01-2013) is voldoende. De Peugeot Metropolis is verder voorzien van een krachtige, geruisloze 400 cc 4 takt motor die een topsnelheid van 150 km/u haalt. Het verbruik is slechts 4,5 liter per 100 km, waardoor je ook nog eens extreem voordelig rondrijdt.

Peugeot Metropolis: veiligheid voorop

De Peugeot Metropolis heeft de nieuwste snufjes op het gebied van design en comfort aan boord, maar ook aan de veiligheid is gedacht. Het voertuig kent een uiterst stabiele wegligging en is uitgerust met een remsysteem dat ervoor zorgt dat bij iedere remactie de voor- en achterrem gelijktijdig en in de juiste verhouding, remmen. Handig is ook het 'roll-lock' stabiliteits-systeem, hierdoor kan je, wanneer je bijvoorbeeld voor een stoplicht staat, je voeten van de vloer houden, zonder om te vallen.

 

 

Stoer en Robuust uiterlijk

Aarzel dan niet langer en maak, geheel vrijblijvend, een afspraak en ervaar zelf de ongekende mogelijkheden van dit ultra-flexibele vervoersmiddel.
 

Bel met 050-3125080 voor een afspraak of meer informatie