Vespa Elettrica Red

  • Uitvoering:25 en 45 km/h
  • Kleur:Rood
  • Transmissie:Automaat

Vespa en (RED) werken samen om de toegang tot essentiële gezondheidsdiensten voor hulpbehoevende gemeenschappen te verbeteren. Dat betekent dat, wanneer u kiest voor een (VESPA ELETTRICA)RED met zijn milieuvriendelijke elektromotor, u niet alleen een intelligente en ecologische aankoop doet maar ook bijdraagt aan een verbetering van de gelijkheid als het gaat om het wereldwijde recht op gezondheidszorg.

De elektrische power unit werd ontwikkeld door Piaggio, met inbegrip van de luchtgekoelde 4,2 kW/h-lithium-ion batterij, in samenwerking met LG Chem, die de individuele cellen levert om een zeer solide en betrouwbare 48-volt batterij op te laden. De Vespa Elettrica bereikt een topsnelheid van 51,5 km/u voor gemakkelijk cruisen in de stad.

En deze (Vespa Elettrica) RED is absoluut en onmiskenbaar rood, van de gegoten aluminium wielen tot de carrosserie aan de zadelbekleding, een gedurfde en adembenemende ontwerpkeuze. En het is allemaal voor een zeer goed doel.

De Vespa Elettrica biedt een maximaal rijbereik van 100 km, een cijfer dat zowel in de stad als daarbuiten stabiel blijft dankzij de moderne lithium-ionaccu van de scooter en een efficiënt systeem voor energierecuperatie dat de accu tijdens het remmen opnieuw bijlaadt. Om de accu op te laden, hoeft de bestuurder enkel de kabel uit het helmcompartiment te trekken en aan te sluiten op een normaal stopcontact of op een van de openbare laadpalen. Het duurt slechts 4 uur om de accu volledig op te laden.

Kleurstelling aluminium met zwart, blauw, geel of chroom.

 

Prijs is inclusief kenteken- en rijklaarmaakkosten en leges.

Schade?

Luytink is erkend schade expert en het vertrouwde adres voor reparatie.

lees meer...

Onderhoudsbeurt

Regelmatig onderhoud aan je scooter of brommer verlengt de levensduur van het voertuig

Bovag garantie

Bij ons heeft u alle voordelen van de Bovag garantie op gebruikte scooters en brommers!

Verzekering

Iedere scooter of brommer is verplicht minimaal een WA verzekering af te sluiten