Aprilia SXR

  • Uitvoering:45km/h
  • Tankinhoud:7 liter
  • Transmissie:Automaat

Een klein uitstapje met de Aprilia SXR 50 is al genoeg om u comfort van het hoogste niveau te laten ontdekken. Dankzij de verfijnde ergonomie, nieuwe voetenplank, het royale zadel, de grote opbergruimte en vele andere gemakken. Het is niet zomaar een scooter, het is de ultieme stadsscooter met kleine cilinderinhoud.

Elk element van de Aprilia SXR 50 is ontworpen om de bestuurder en duopassagier maximaal comfort te bieden. Zoals het royale 850 mm zadel, het verhoogde stuur voor een betere rijpositie, de vlakke voetenplank met meer beenruimte voor de rijder en de verstelbare achterschokbreker waarmee de Aprilia SXR 50 soepel alle soorten wegen trotseert.

De Aprilia SXR heeft een moderne 50cc-, 4-takt-, Euro 5-motor met elektronische injectie van de i-get-familie met 3 kleppendistributie; een briljante ééncilinder die het resultaat is van een ontwerp gericht op het maximaliseren van de kwaliteit en betrouwbaarheid en de vermindering van het verbruik en de emissies ten behoeve van de gebruikskosten en de eerbied voor het stedelijke milieu. 

Prijs is inclusief kenteken- en rijklaarmaakkosten en leges.

Schade?

Luytink is erkend schade expert en het vertrouwde adres voor reparatie.

lees meer...

Onderhoudsbeurt

Regelmatig onderhoud aan je scooter of brommer verlengt de levensduur van het voertuig

Bovag garantie

Bij ons heeft u alle voordelen van de Bovag garantie op gebruikte scooters en brommers!

Verzekering

Iedere scooter of brommer is verplicht minimaal een WA verzekering af te sluiten