Scooter Financiering & verzekering

Een nieuwe scooter of brommer, er zijn zoveel fantastische modellen dat jouw favoriet er zeker tussen! Een nieuwe scooter of brommer kopen is niet zomaar een aankoop, het is een investering. Als je de scooter of brommer eindelijk in je bezit hebt, wil je er ook veilig op rond kunnen rijden. Onbezorgd kunnen genieten van jouw nieuwe vervoersmiddel. Neem het zekere voor het onzekere en zorg ervoor dat jouw scooter of brommer goed verzekerd is. Zo neem je met een gerust hart deel aan het verkeer.

Bij Luytink Tweewielers vind je alles onder één dak. Je kunt er de nieuwste scooters en brommers kopen, maar je kunt er ook een verzekering en financiering scooter en brommer afsluiten.

Verzekering scooter voor een veilig gevoel op de weg

Je kunt bij Luytink Tweewielers een voordelige WA of allrisk verzekering afsluiten. Bij een allrisk ben je verzekerd tegen alle soorten schade. Diefstal, brandschade, stormschade, vandalisme, deze verzekering dekt het. Je kunt zelf kiezen of je per maand, per kwartaal of per jaar je premie betaald.  De WA Scooterverzekering is in Nederland wettelijk verplicht voor iedere scooter eigenaar. WA verzekering dekt de aansprakelijkheid van de eigenaar en van de bestuurder van de scooter voor toegebrachte schade aan derden.

Verzekering brommer

Ook voor de brommer is er de zogenoemde verzekering brommer. Een betrouwbare verzekering brommer zal jouw rijplezier alleen maar vergroten. De voordelen zijn dat het alle mogelijke schade dekt. Luytink Tweewielers is niet voor niets een erkend schade expert! Voor een verzekering brommer of scooter en voor een financiering scooter en brommer moet je bij Luytink Tweewielers zijn. Luytink Tweewielers gunt iedereen een scooter of brommer en biedt daarom de mogelijkheid voor een financiering scooter en brommer.

Luytink Tweewielers, jouw one stop shop voor scooters en bromfietsen

Een verzekering en een financiering scooter en brommer sluit je af bij Luytink Tweewielers. Uitstekende service en bekwaam personeel voor al jouw scooter en brommer vragen, je vindt het bij Luytink Tweewielers.