Peugeot Django

Voor de prachtige en exclusieve Peugeot Django retro scooter ben je bij
Luytink Tweewielers aan het juiste adres!

De eerste indruk telt! En die is raak bij de Peugeot Django. Heden en verleden komen samen in deze retro scooter met schitterend design. Je wordt direct verliefd op deze elegante scooter die in verschillende nostalgische kleuren verkrijgbaar is. Eén ding weet je zeker als je de Peugeot Django eigen maakt: alle ogen zijn op jou gericht. Toon je als een sportieve en trendy scooterrijder en kies voor deze Peugeot-topper. Bij Luytink Tweewielers in Groningen ben je hiervoor aan het goede adres.

De verschillende Peugeot Django's zijn te zien in de showroom!

Bel met 050-3125080 voor een afspraak of meer informatie
Peugeot Django

Een retro scooter die je diepste wensen vervult

De Peugeot Django beantwoordt aan je diepste verlangens. Alles is mooi aan deze lichte, klassieke scooter. Witte wielen, grijze velgen, chromen spiegels, handgrepen en bagagerek, led-verlichting en een afneembaar passagiersstoel. En niet te vergeten het fraaie, onderscheidende ꞌrugnummerꞌ op de scooter. De zadelhoogte is zeer gerieflijk. De Peugeot Django is onder meer beschikbaar in de schitterende pasteltinten zwart, wit, groen, rood, oranje, bruin en blauw.

De Peugeot Django knipoogt naar het roemrijke verleden

Met de Django roept Peugeot het roemrijke verleden op. Het ontwerp van de luchtgekoelde 2-takt of 4-taktmotor is geïnspireerd op de Peugeot S55 scooter uit de jaren 50. De vintage scooter is niet alleen handig en efficiënt, maar toont ook een gelikte stijl met veel chroom en elegant lijnenspel. De Django is méér dan een scooter. Het is een manier van leven. Geniet van de vrijheid en mobiliteit. Deze goed manoeuvreerbare topscooter is voor de ware liefhebbers verkrijgbaar in vier verschillende modellen, van 50 tot 150 cc: Heritage, Sport, Evasion en Allure.

Wil je meer weten over de Peugeot Django?

Maak een afspraak met Luytink Tweewielers en laat je overtuigen van de bijzondere kwaliteiten en uitstraling van deze scooter.

Bel met 050-3125080 voor een afspraak of meer informatie